FogyiFegyelem

Laza hét

2022. november 20. 23:47 - Wailele

Teljesen elengedtem a fegyelmet abban, hogy mikor megyek aludni, és mennyire szigorúan csinálom a munkámat.

Az az igazság, hogy akarom élvezni az alkotást, és azt csinálni, amihez kedvem van, mindegy, milyen áron. Ez azt jelenti, hogy csupa olyat csinálok, amit egyébként kell, csak talán nem ma. Például egész nap festettem, de a holnapi ásvány-karkötő postázásnak még ezután fogok nekiállni. Viszont ha mindegy, mikor megyek aludni, akkor tényleg azt csinálok, amit akarok. Ez mondjuk a méréseket kicsit negatívan befolyásolja... De úgy gondolom, cirka egy hét az egész.

Néhány dolog, amire figyelek:

  1. a duolingot és a mozgást éjfél előtt meg kell csinálni, minden más elég elalvás előtt.
  2. mivel szabad bármit csinálni, az időhúzós nem-csinálok-semmit-de-nem-is-pihenek típusú időpocsékolás tilos.
  3. A főtt étel kötelező
  4. a mozgás is nagyjából.

Emellett pedig igyekszem karácsonyra felhozni a napi edzést 30 percre. Nem tudom, menni fog-e, de belegondoltam, hogy karácsonykor kontroll nélkül (nem feltétlenül kontrollálatlanul...) fogok enni kábé egy hétig, és jó lenne legalább mozgással levédeni magam.

Ma fát hordtam, a hasprogram 24 lett, zöldbabfőzeléket ettem, fasírtot és pirítóst. Lehet, hogy fogok mostanában kenyeret tartani itthon, mert itt a rengeteg édeskrumpli, és a batáta-krémleves pirítóssal gyors, nagyon finom és laktató menü. talán egysíkú, de a tápanyagbevitel megoldott a reggeli shake-kel.

Ma úgy éreztem, mintha kezdene kicsit derekam lenni.

Most elmegyek, iszok egy jó erős kávét és játszom egyet, aztán megcsinálom a holnapi rendelést.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fogyifegyelem.blog.hu/api/trackback/id/tr5217983736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása