FogyiFegyelem

Dilemma

2022. november 02. 19:36 - Wailele

És meglett az első ruhadarabom, amit már utcára nem vehetek fel, mert csúnyán lóg rajtam :) Hát ez is eljött. És az is, hogy mostanában elég könnyen megy a fogyi-program. Legalábbis az étkezés egyáltalán nem foglalkoztat, csak mint a normális embereket. Eszem, amikor itt van az ideje, jóllakottnak érzem magam, aztán mire megint eljön az ideje, megint éhes leszek, de ennyire téma. Csak szokás, vagy más érdekesebb dolgok foglalkoztatnak, azt nem tudom, de nem is érdekel. 

Ma elfogyott a sóska, ma még eszek egy kis tésztás csontlevest - ha lesz egy kis időm. Hajtós a mai nap, nem is érek rá a mozgással többet foglalkozni, mint lenyomtam a kis 15 hasprogramomat. Kint kéne már lennie a novemberi hírlevélnek kedd óta, de holnap mindenképp és mostmár csakugyan szeretném kiküldeni, és még jópár dolgot meg kell addig csinálni. Még nem döntöttem el, hogy nyomom, ameddig kész nem lesz, ha kell, hajnalig, vagy inkább aludjak időben, és hagyjam, hogy csak délután menjen ki holnap...

Na jó, megyek is.

Holnap mérés. (Hú, akkor nem kéne kihagynom az alvást...) És paradicsomos káposzta. (ha lesz időm :P )

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fogyifegyelem.blog.hu/api/trackback/id/tr1917968916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása