FogyiFegyelem

Hétvégi összefoglaló

2022. október 24. 05:40 - Wailele

Hoztam a papírformát. Gergő pénteken jött, és ma korán reggel ment el. Tehát az elmúlt három nap ment a kukába, már ami a kalória-számolgatást illeti. BIZTOS, hogy többet ettem, mint szabad lett volna, de azt sem tudom megítélni, hogy a fogyi-mennyiségnél többet, vagy a normális mennyiségnél többet.

Viszont mindhárom nap megvolt az edzés. Pénteken csak az a 3 km, ami a vasútállomáshoz kellett (nem számítva, hogy egész nap rohangáltam, hogy a lakásfelújítás után beférjen a gyerek a házba), de szombat-vasárnap jóóóóó nagyot sétáltunk, tényleg nagy kört mentünk az erdőben.

Azért előrelépés, hogy nem volt semmi édesség. Sülttököt ettünk, de se süti, se csoki, se fagyi, se palacsinta, se más desszert. És nem is hiányzott. Ilyen azért nemigen volt régebben...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fogyifegyelem.blog.hu/api/trackback/id/tr6417961554

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása