FogyiFegyelem

Álmosan, fáradtan

2022. október 07. 23:52 - Wailele

Fáradt vagyok, és folyton éhes. Megy a lakásfelújítás, amit nappal csinálok (fény, nyitott ajtó-ablak), és nem halogathatom, mert nem tudhatom, meddig tart a jó idő, így is sokkal több idő alatt száradnak a fázisok, több időt kell várni a glett és a festékrétegek között. De közben a mandala-festésnek is menni kell, megrendelések vannak - és ez bizony az éjszakába nyúlik. 

Úgyhogy edzés a szobafestés (lépcsőzésnek illik be a székre fel-leugrálás), de hasprogramra nem volt erőm. Ma nem kellett főzni, megettem a spagettit, de holnap kell, és elővettem a fagyasztóból már a sóskát, mert szeretnék megint jóllakni. Ha keveset alszol, több időt vagy fent, és hosszabb idők telnek el evés nélkül.

Na megyek, festek még egy picit mandalát, aztán reggel festek szobát.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fogyifegyelem.blog.hu/api/trackback/id/tr1217949332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása