FogyiFegyelem

Egy könnyű nap

2022. szeptember 13. 22:09 - Wailele

A mai nap könnyű volt. Mivel az ebéd paradicsomos káposzta volt (holnap is az lesz), amiből jól belaksz, és még csak 300 kalóriát ettél, uzsonnára tojásrántottát ehettem kenyérrel (olaj nélkül), este pedig egy kis levest. 1-2 alma, 1-2 kávéféle, és gyakorlatilag folyamatosan volt valami a gyomromban. Ezt szeretem :)

A legjobb, hogy megérkezett a hulahopp karika. Sok mindenben más, mint amire számítottam. Először is k.... hangos, szóval sajnos a sorozatnézés közben karikázás nem fog menni. Max hangoskönyvet fülessel. Állítgatni lehet a nagyságát, és lesz majd szép csendesen sokáig tekergetés masszírozás céljából, VAGY marad az eredeti méret, és rohadt gyorsan kell pörgetni, hogy ott masszírozzon, ahol akarom. Na ezt egyelőre 1-2 percnél nem bírom tovább, nem hittem volna, hogy hulahopp-karikázásban ki lehet fulladni. És lehet nyújtott lábbal, akkor a comb is dolgozik, vagy picit hajlítottan, akkor inkább a csípő. Úgyhogy a mai edzés ez volt: sokszor pár perc karikázás.

Sokat várok ettől. 

  1. masszírozza a bőrömet, tehát nagyobb eséllyel tud majd visszahúzódni a fogyás során.
  2. masszírozza a zsírt. Ugyebár helyi fogyás nem létezik, de igenis ha fellazítjuk ezeket a fránya zsírsejteket masszázzsal, az segíthet.
  3. masszírozza a beleimet. Amikor fogyi van, kevesebb a kaja, na mindegy, ezt nem fejtegetném tovább...

Megcsináltam a hasprogramból 22-t, pedig ma ki akartam hagyni. Ja, hát ez a szokás lényege, hogy kényelmetlenebb nem megcsinálni, mint igen.

Kicsit félek, mert vasárnap elutazom egy hétre, idegen helyen, azt eszem, amit elém tesznek, nem is biztos, hogy mindig mérhetek...

Néha úgy érzem, mintha kicsit keményebb lenne a fenekem meg a combom...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fogyifegyelem.blog.hu/api/trackback/id/tr5817930861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása