FogyiFegyelem

Ügyesen és nem.

2022. október 04. 22:24 - Wailele

A mai nap rettenetesen szétfolyt, de tényleg, az hagyján, hogy semmi szokásommal (nem csak a fogyissal, hanem a többi fejlesztendővel) nem haladtam, de még csak nem is játszottam egy jót.

Igazából fogyis témával foglalkoztam, nagyon közvetve. Az van, hogy számolgattam, hogy nyár elejére, amikor majd énekelni (fellépni) fogok megint, akkor egészen csinos leszek már, és talán nagyobb kedvem lesz sminkelni. És a napokban jött szembe egy viszonylag drága sminkpaletta, amit gondoltam, hogy kitűzhetném valami jutalomfélének. Azonban rájöttem csomó dologra ezzel kapcsolatban, és arra, hogy tanulnom kell ezzel kapcsolatban dolgokat, és utána járni, és ez a téma szippantott be ma.

De az is lehet, hogy ez csak következmény volt, mert még aludni is kellett délután, szóval az enerváltság alapból is lehetett.

Sajnos ez belassított, úgyhogy se mozgás, se hasprogram....

Viszont komolyabban főztem, okosabban ettem, mint tegnap (vagy máskor). Először is főztem levest (tojáslevest), mert a tegnapi nagyon rosszul esett. Ma is tésztát főztem, piros spagettit szójából. Macerás, mert külön kell számolni a tésztát, a szószt és a sajtot. e simán a keretben voltam, ügyesen,

Na jó, megyek inkább aludni.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fogyifegyelem.blog.hu/api/trackback/id/tr617946920

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása