FogyiFegyelem

Majdnem mozogtam ma :)

2022. november 29. 22:54 - Wailele

Na jó, lassan szivárgok azért vissza :)

Ma is okosan ettem, húslevest főztem (mondom, főztem!), meg este sütöttem egy édeskrumplit csak úgy magában, karikára. Nem akartam ma még mozogni - ma végeztem a legnagyobb elmaradásommal, innen kezdve minden nappal könnyebben tartható a munka-szórakozás-satöbbi egészséges aránya. De már tegnap is mondtam, hogy bizony kezd hiányozni.

Aztán úgy esett, hogy kiléptem az udvarra (ez az előnye ennek a hátsó, kicsi sötét szobának, hogy viszont egy lépéssel kint vagy a levegőn), és annyira jólesett a friss levegő (itt bent festékszag van, és óhatatlanul néha füstszag), hogy muszáj volt kicsit ugrabugrálnom, és nem bejönni azonnal. De akkor már kicsit helyben futottam, és akkor már elmentem hátra becsukni rendesen a hátsó kaput, de akkor már kiléptem a földútra is, és akkor már kicsit szaladgáltam fel-alá (nem nevezném futásnak). Az egész nem volt szerintem 15 perc, de mégis jólesett, és mégis mintha kicsit már mozogtam volna. Szóval szivárgásnak jó lesz. Ma még hasprogramra nem volt kedvem (most este 11 van, de még dolgozom ma ezután), de az is eljön.

Ma rámerészkedtem a mérlegre nemhivatalosan, 86,2 kg, azaz visszaértem nagyjából az eddigi legkisebb értékre. Három napot rontottam, három nap lett helyrehozni.

Úgy számolok, hogy karácsonykor kábé ugyanez lesz.

Szólj hozzá!
Címkék: mérés

A bejegyzés trackback címe:

https://fogyifegyelem.blog.hu/api/trackback/id/tr1417990938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása