FogyiFegyelem

Büszke vagyok.

2022. október 05. 22:42 - Wailele

Hát, kalandos este volt.

A mai edzés neve: bevásárlás a városban. Direkt vittem a lépésszámlálót, hogy ellenőrizzem, betudható-e edzésnek egy ilyen kirándulás. 7.200 lépés jött össze, ennek a fele 13 kg súllyal... Szerintem igen, ez edzés volt. Ha figyelembe veszem, hogy a hosszú edzésnek is elkönyvelhető sétám ötezervalamennyi (üres kézzel), akkor meg főleg. A legklasszabb az volt, hogy ott voltam a boltban, és NEM VOLT megkívánás. Ez azért érdekes, hogy olyan ritkán megyek így boltba, hogy szépen kialakult: amikor megyek, biztos veszek valami "bűnös" finomságot. Okosan ettem délben, 500 kalória keretem volt még, ami elég sok, de nem kellett semmi. Még egy doboz gyümölcsjoghurtot se vettem, de még egy kicsit se (pedig a fél literes az adagom...). Sőt, SEMMIT sem kívántam meg, azaz hazajöttem, és almát ettem, meg tojáslevest, ami itthon volt, vagyis nem mai szerzemény. 

Ja de, egy bűnös dolgot vettem mégis, egy félliteres light kólát. De nem 2 litereset, mint szoktam, és a bűnösség ezesetben nem a túlzásban nyilvánult meg, vagy az elrontásban, csak hát ugye mérgező szegény :P

Viszont ez volt a szerencsém, hogy a városban lenyomtam az edzést (most az a szabály, hogy este hatig meglegyen), mert amikor hazaértem, valami olyat kentem a DM-szerzeményeim valamelyikével a szemebe, hogy konkrétan 3 és fél órán keresztül arra tisztítottam, hogy jesszus, remélem, megmarad a látásom, és már majdnem az ügyeletet hívtam. Persze fizikai síkon is tisztítottam a szemem, öntöttem bele az aloe aktivátort, és tudtam, hogy ennél jobbat egy orvos se tud vele csinálni.

Na mindegy, megmaradtam, már jól vagyok, és a lényeg, hogy még pont belefértem az időben a többi szokásba, és még a 25 hasprogramot is megcsináltam. Nagyon nehéz volt, érződik, hogy nem fokozatosan jutottam el, hanem a múltkor büntetésből emeltem, de mindegy, azért megy, és most kicsit nem növelem.

Egyébként az ebédem is tojásleves volt, meg a tegnapi piros spagetti, és egy darabig még ez is lesz, mert még csomó van.

Holnap mérés.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fogyifegyelem.blog.hu/api/trackback/id/tr5817947804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása