FogyiFegyelem

Elindult :)

2022. október 03. 20:47 - Wailele

Megvolt a reggeli mérés, végre talán megmozdult valami. Egyébként megszámoltam a "lépcsőfokokat" 17-nél járok, szóval igazából tetszik vagy sem, teljesen reális... Gondolkodom rajta, hogy ki kellene tenni megint a falra egy lépcső-számlálót.

meres7.jpg

Ma egyébként nem voltam ügyes, és persze egyébként nagyon ügyes voltam. Pestos tészta volt az ebéd, és az a helyzet, hogy sajnos annyira szeretem, sajttal ráadásul, hogy nem tudtam megállni (pedig milyen jó lett volna, ha holnap nem kellett volna főzni...), szóval ahogy voltam, együltő helyemben megettem az egészet. Gyakorlatilag negyed egyre bennem volt majdnem 1.700 kalória. Itt voltam nem ügyes. Aztán mégis ügyes lettem, mert megfizettem az árát: azóta csak két cukor nélküli kávét és két nagy almát ettem - ennyi fért bele.

Az edzés annyi volt, hogy elmentem a boltba - ja, tudom, nekem ez már edzés, de tényleg, egyébként hetek el tudnak telni, mire kiteszem a lábam a házból. Levittem a lépésszámlálót, hogy tudjam, megtehetem-e, hogy edzésnek számítsam. Hát megtehetem, mert hosszú edzésnek 5.300 lépés számít, ez meg 2.580 lett. Meg 25 hasprogram.

Elkezdtem a házban a lomtalanítást, csak kis lépésben, de előbb-utóbb eljutok majd a ruhákhoz, na az érdekes lesz, úgy értem, tényleg izgalmas. Csomó ruhám van abból az időből, amikor 65 kg voltam, nem dobtam ki őket, hátha jók lesznek még. Most először érzem, hogy van rá esély, és jó lesz így válogatni majd.

Egyébként van másfél kötött pulóverem is. Az egyiket direkt kisebbre kötöttem, a másiknak olyan a mintája, hogy több méretre is jó lehet. Most nem haladok vele, mert nyári, de mire elkészül - na vajon mekkora leszek?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fogyifegyelem.blog.hu/api/trackback/id/tr3017946012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása