FogyiFegyelem

Még tudatosabban + új edzés-felfedezés :)

2022. október 02. 21:38 - Wailele

Holnap mérés, végre megint várom :P

Jó nap volt a mai. Bevettem a szokáslistámba, hogy legyen meg az edzés még este hat előtt. Mert megcsináltam az edzést (majdnem) mindig, ha szinte éjjel kellett is, hogy kipipálhassam, de utáltam, és magamat se szerettem érte. Ma volt először így, és mit mondjak, tuti érzés! Ami külön segítség lesz, hogy találtam egy jó edzést YouTube-on.

https://www.youtube.com/watch?v=WxAkMuXERBE&list=PLdHFsSRlA9pmTvjMnTTI1oTIvNNzO9hX8&index=33&t=1345s

A Low Impactra, és a nincs ugrálásra kaptam fel a fejem - vigyázni akarok a térdeimre, míg be nem olajozódnak -, és épp fél órás, ami nekem most ugye heti háromszor már "elvárás" a napi 15 percek mellett. Belenéztem, és nem tudtam, hogy mennyire lesz nehéz, mert 50 másodpercig csinál egy mozdulatot, ami a magamfajta hátnemolyanerősnek kihívás, viszont a gyakorlatok között van 10 másodperc szünet, ami viszont segít. Szóval úgy voltam, hogy csinálom, amíg bírom, aztán majd növelem alkalmanként, mint a hasprogramot. Viszont ez a fajta edzés erősít és izmot épít, szóval hasznos... Végül 23 percet bírtam, és csak két gyakorlatnál kellett picit pihenni, plusz nyújtottam picit, így megvolt 25 perc, és a 25 hasprogram.

De nem ez a legizgalmasabb, hanem hogy nincs érdemi hang a videóhoz, nem kell nézni, hiszen egyszer megnézed, mi a mozdulat, és kész. Van olyan, hogy épp rohadtul nincs kedvem az edzéshez, legrosszabb esetben olyankor szoktam sorozat közben step-padozni, de azt nem érzem elégnek, bűntudat marad utána. Viszont ezt a videót simán telefonon oda tudom tenni a film alá, és igazi edzést tudok nyomni úgy is. Nem az igazi, de vészhelyzeti megoldásnak tökéletes, Le kell venni a hangot, ami kár, mert visszaszámol az egyes mozdulatok végén, ami pont azért jó, mert épp filmet nézel közben, de meg tudom hekkelni, már szedtem le visszaszámlálós hangot, kis meló, és lesz hangnélküli-de-visszaszámlálós edzős videóm.

Érdekes volt az evés megint, de benne a keretben, az a lényeg, meg hogy elfogyott az a nyomorult gabonapehely párnácska. Mondhatnád, hogy miért nem dobtam ki, a válasz az, hogy csak. Nem dobok ki ételt. A normális ember válasza erre az, hogy te vagy inkább a kuka, és igaz, de ez van. De volt még sok leves, szóval még vacsorára belefért az a kis főtt krumpli, amit csütörtök óta koptatok, és már csak 15 deka volt, lesütöttem serpenyőben, és ütöttem rá két tojást.

Nosztalgiás érzésem is lett. Az ötelemes étrendben szerettem, hogy reggel meleg kaja volt, télen praktikus, lehet, hogy kicsit macerás, de hát hatkor kelek, éppenséggel beleférhet. Sőt akár a leves-vacsorát is vissza lehetne hozni. Sajnos az édeskrumpli-forrásom behalt, de majd megpróbálok varázsolni valamit.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fogyifegyelem.blog.hu/api/trackback/id/tr2717945304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása