FogyiFegyelem

Könnyen visszaálltam.

2022. szeptember 26. 22:09 - Wailele

Azt el is felejtettem írni, hogy tegnap volt először, hogy nem a másodperceket számoltam az edzésnél, hanem élveztem. Vicces, mert amikor úgy tornáztam, hogy heti 3-4-szer, akkor mindig volt egy jó érzés a nem-edzés-napokon, hogy de jó, ma nem kell. De a szokás kialakítás miatt ezt nem lehetett, merthogy ahhoz mindennap kell(ene). Viszont most, hogy mindennap kell (min. 15 percet), de hetente 3-szor már 30 percet, visszakaptam ezt az érzést, csak olyan formában, hogy de jó, ma csak 15 percet kell :P 

A mai mozgás shuffle tanulás volt, ez egy elég intenzív tánc, szóval nincs most itt az ideje, de tanulni lehet :P És többször elővettem a hulahopp karikát, és megvolt a 21 HP (mezítláb).

Az ebéd húsleves volt, azzal az a jó, hogy nem kell számolni, ha megeszem a fazéknyi levest, és a reggelit, akkor nagyjából minden rendben lesz. Almát is ehettem számolatlanul...

Nagyon nem tetszik, amennyi időt elbuktam ezzel a tulajdonképpen 2-3 "bűnös" nappal, de az nagyon tetszik, hogy milyen könnyen tudtam visszaállni, szinte elvágólag a rendes kerékvágásba.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fogyifegyelem.blog.hu/api/trackback/id/tr5417939924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása