FogyiFegyelem

Hazatértem. Jaj.

2022. szeptember 24. 20:03 - Wailele

Nos, hazaértem végre.

Igen, az történt, amire számítottam. Az első három napon ha nem is tudtam tartani a diétát, azért a józanság megvolt. De csütörtökön már manduláztam, a péntek pedig teljesen elszállt. Megettem fél csomag mandulát, étteremben ettünk, péksütemény is volt, és a végén egy doboz (jesszus, de gáz leírni) bonbon.

Ráálltam a mérlegre ma reggel, 90,5 kg. Azaz 30 dekával kevesebb, mint az eredeti, csaknem egy hónappal ezelőtti súlyom. És tudod mit? Ha havonta 30 dekát fogok fogyni, akkor is jó, márpedig minden hónappal könnyebben fog "nem vonzani" az édesség, és ahogy a szokásaim vésődnek, úgy lesz egyre kevesebb a túlevés, és a mennyiség, amit be bírok tolni. De Azért titokban abban is bízom, hogy azért ami egy hét alatt elcsúszik, az gyorsabban visszamegy, mint amikor még több éves zsír volt.

És persze egész nap tompán fájt a fejem, nyilván, hiszen gyakorlatilag egyfajta mérgezést élt meg a testem. A tornázás elmaradt, úgy voltam vele, hogy szinte kimerültem a héten, úgyhogy még csak szivárgok vissza. Ma gombapörköltet csináltam, és még marad holnapra, ami ugye jó.

 

Szólj hozzá!
Címkék: mérés

A bejegyzés trackback címe:

https://fogyifegyelem.blog.hu/api/trackback/id/tr2917939632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása